Continuing to Profit from Legacy Assembler Code.

John R. Ehrman, Februari 2003

In dit document somt John Ehrman overzichtelijk op welke afwegingen een rol (zouden moeten) spelen bij het nemen van een beslissing om bestaande assembler programmatuur te verbeteren dan wel haar te vervangen door iets geheel nieuws.
Verschillende instituten hebben onderzoek gedaan naar deze beslissing en de effecten ervan. De resultaten van deze wetenschappelijke inspanningen worden gepresenteerd in een leesbaar formaat, waardoor de bevindingen toegankelijk worden gemaakt voor het publiek.

Elke assembler programmeur zou dit moeten lezen. Nog belangrijker is het dat hun leidinggevenden dit lezen. Dat voorkomt uiterst kostbare vergissingen.

Gelukkig is dit document inmiddels beschikbaar op het web, zij het als PDF document en helaas uitsluitend in het engels.

Een geprint exemplaar is eventueel op te vragen bij de auteur via e-mail.

Remark:
John Ehrman heeft verschillende intressante documenten met betrekking to HLASM gepubliceerd. Vele hiervan zijn nu online beschikbaar. IBM geeft u een compleet overzicht van John Ehrman's publicaties.

 

Deze site is aangesloten bij WebRing.
Bekijkt u gerust de lijst van mainframe-gerelateerde sites.
Rennende
    Tyrannosaurus Rex Dino's zijn niet dood. Ze zijn gezond en wel en leven in computer-centra overal om ons heen. Zij spreken in tongen en doen wonderbare magie met computers. Pas op voor de dino! En voor het geval u zit te wachten op het definitieve einde van deze dino's: onthoud dat dino's de wereld 155 miljoen jaren hebben geregeerd!
Dino's en andere anachronismen
[ Aanmelden | Ring Overzicht | Willekeurig | << Vorige | Volgende >> ]
 

 Hieronder vindt u het logo van onze sponsor en logos van web-standaarden waaraan deze web-pagina voldoet.